dimarts, 22 de setembre del 2009

Amin Maalouf visita Barcelona


L'escriptor libanés Amin Maalouf presentarà el seu nou llibre "Un món desajustat", en el que presenta la seva visió sobre la situació actual del món, durant una conversa amb el periodista Lluís Amiguet (La Vanguardia).

La cita serà el proper 1 d'octubre a les 19h en la biblioteca Jaume Fuster, (ubicada a la plaça Lesseps 20-22, Barcelona)

Podeu trobar l'edició en català i castellà d'aquest assaig a La Caixa d'Eines.

dilluns, 21 de setembre del 2009

Poesia + Posía dimarts 22 de setembre

Demà, a partir de les 19.30h, comença el cicle de lectures poètiques Poesia + Poesía coordinat pel poeta Carlos Vitale i amb la col·laboració de l'editorial Candaya.

En aquesta primera sessió del cicle de poesia, tots els presents podrem gaudir de la presència dels poetes Josep-Ramon Bach, José Corredor-Matheos i Cristina Falcón Maldonado i escoltar fragments de la seva obra literaria recitats per ells mateixos.

Aprofitem per presentar-vos els participants en la segona sessió de Poesia + Posía que tindrà lloc el 14 d'octubre.

Podreu trobar més informació sobre els poetes participanst al bloc de Poesia+Poesía.

Inauguració del Club de Lectura

Ens complau invitar-vos el proper dimecres 30 de setembre a les 19.00h a la inauguració del Club de Lectura de La caixa d'Eines.

Amb motiu de la primera sessió del club, contarem amb la presència de Luis Miguel Solano, director de Libros del Asteroide, una editorial que en poc temps ha aconseguit crear una personalitat pròpia gràcies a l'aposta per la recuperació d'autors i obres oblidats injustament pel gran públic.

L'editor ens parlarà de la seva experiència en el món del llibre i ens presentarà les novetats del proper semestre.